Mobirise

szülői közösség

Szülőnek lenni egyszerre felemelő érzés és jelent nagy felelősséget.

Sokak tapasztalata, hogy a családi hétköznapokban alapvetően minden rendben megy, és csak időről-időre adódnak kihívások. Ám ilyenkor, - különösen, ha nincsenek azonnali megoldásaik, - könnyen egyedül érezhetik magunkat. 

A csoportba járó szülők gyakran számolnak be arról, hogy milyen megkönnyebbülést jelentett a számukra azt látni, hogy a sorstárs (és kortárs) szülőknek is az övékhez hasonló tapasztalai vannak, és hasonló problémákkal küzdenek.


Ezekről az élményekről, a szülői lét kérdéseiről beszélgetünk elfogadó és biztonságos légkörben.

A csoportok időpontjairól, helyszíneiről érdeklődni a lenti elérhetőségeken lehet.

szülők mondták

Mindig sokkal könnyebbnek, lazábbnak, elfogadóbbnak es boldogabbnak érzem magam a beszélgetést követő napokban. Igyekszem kiegyensúlyozottságom átadni a családomnak.

Hétről-hétre simítunk el feszültséget, kerüljük el a csatározást es egyre könnyebben találunk rá a családi harmóniára és békére. Leírhatatlan az örömöm.

Nagyon jó érzés hallani, hogy más szülő is dilemmazik, őrlődik annyit és olyan dolgokon, amin én, vagy küzd ugyanazokkal a problémákkal, mint mi.

A kommunikáció a híd, amely a szülőt a gyerekével összeköti. 
Tevékenységem célja, hogy minél több családot támogassak abban, hogy ennek a hídnak a segítségével, boldog és örömteli kapcsolatban élhessenek szeretteikkel.
szülői kommunikációs konzulens, coach és tréner,
képződő családkonzulens és mentálhigiénés szakember

 

Elérhetőségek

Ha elakadt, vagy kérdése van, foglaljon időpontot egy díjmentes, 30 perces konzultációra: 
+36 (20) 415 7853

Email: hello@eredmenyesSZULO.hu